Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN NY DAG

En ny dag. har givit oss

med nya möjligheter

nya utmaningar

för resten

av livet

att ta till vara

och göra det bästa av



anits 28 novenber 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-28 08:08



Bookmark and Share


  aol
kraam tack för kloka ord
2009-11-28

  Eva Helene VIP
Tack för inspirationen i text och bild!
2009-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Exakt.
Må så ske!
Klatschig bild!
2009-11-28

  Monika A Mirsch VIP
med sol i ord och sol på fönsterbrädet - det strålar!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP