Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla sår kommer inte läka

 

 

 

Börjar incheckningen

för en tur och returresa

 

blundar

vänder blicken inåt

släpper taget 

glider runt tyngdlöst

 

synar min maskins skal och fogar

 

noterar

att en del gamla skador läkt fullt ut

finner andra fortfarande sipprande som vulkaner

sätter upp dem för efterbesiktning, igen

 

känner mer och mer att hoppet är ute för dem

den flödande förlusten är bara att iskallt räkna med

 

jag vet att det är ett pris jag fått betala

annars hade jag inte haft

suget att känna strukturen

under min släpande hand

över en slammad fasad

eller

duka upp frukost på taket

och se regnet blandas i min musli

eller

ta skott av en Doktor Westlund

och uppmuntras av dess sinnerliga doft

eller

vågat låta dig såra mig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-28 12:01



Bookmark and Share


  Lindalou
Vackra ord..Och så smärtsamma.

Och visst doftar en doftpelargon gott, jag har ett gäng hemma som jag missköter likt alla andra blommor men denna veckan har mormor bott hemma och jag misstänker att mitt hem blomstrar som aldrig förr.
2009-11-28

  etthjärtaäralltidrött
sann, svårt är det att våga älska
2009-11-28

  sulimaa
Tror att vissa skador måste fortsätta att blöda för att vi ska driva oss vidare...som någon slags försäkring nästan ...för annat vi vill uppleva ...
2009-11-28

  Carin
Wow, jag gillar den! Speciellt raderna:
"noterar

att en del gamla skador läkt fullt ut

finner andra fortfarande sipprande som vulkaner

sätter upp dem för efterbesiktning, igen"
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar