Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek




när dagen synes grå och dyster

när glädjen tappat sin lyster

minns då de ljuva stunderna

minns den lycka som en gång var




låt mig få ta dig i min famn

låt mig göra dig varm

jag ska smeka dig ömt

jag ska bli allt du drömt




se hur allting lyses upp

se himlens blåa djup

känn hur kroppen vaknar

känn hur sinnet glädjes



känn min varma famn

känn min hud mot din

inga tårar mera

du kan bara vara



denna obeskrivliga känsla

denna himmelska yra

vad kan väl vara bättre

än kärleks ljuva sång




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 16:50



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
"vad kan väl vara bättre

än kärleks ljuva sång"

Inget!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP