Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natur

Rök som skingras

just när
du
sätter fokus
med kikaren riktad
mot skuggsidan av berget

vulkanutbrott,
förmörkelse
av himlakroppar

allt är
naturliga tillstånd
i den här åldern

eller bara
egen(skap)sinne


jag räknar årsringarna och funderar

funderar på att fälla den där
stora, urmodiga eken

som skänker oss skugga




Fri vers (Modernistisk dikt) av manipulerade_mongon
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-11-28 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon