Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exil

Den känslan
av att vara utanför

det man åtrår




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-28 18:29



Bookmark and Share


    Bim
..fint prov på hur man kan finna nya vinklingar mellan känslor och ord,-galant uppvisning!
2009-11-30

  Michaela Dutius
....den känner jag mig hemtam i....
2009-11-29

  mjuk
Mitt i prick!! Tummen upp :)
2009-11-29

    Mejja
Så exakt och precist infångat,
som du så mången gånger gör!
2009-11-28

    ej medlem längre
ja, så är exilens kärnkänsla...
2009-11-28

  Deva
Du vidgar ordet åtrå - det får en ny betydelse i din dikt..
2009-11-28

  Eva Langrath VIP
Stark känsla med få ord.
2009-11-28

  thyra
En sorg i dina ord!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth