Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spill

Spill era rena själar
över mitt mörka sinne
Vad kan annars få mig hel
Min aura läcker ljus
Jag dias av
trasiga andar




Fri vers av Claes
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-10-21 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes