Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osagda

Orden har jag slukat
Blickarna har jag mött
Slagen har jag parerat
Tårarna har jag torkat
Men det osagda
är inristat i min själ




Fri vers av Claes
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-12-01 13:16



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Kort, som kvastens enstaka rörelser - städat, rent på utsidan... och insidan - själens ärr... Bra, gör ont...
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Claes