Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny morgon

En ny morgon
utan dig
allt jag vill
är att du var hos mig
än en dag
i en dimridå
en till natt
i längtans spår

En ny värld
skrämmer mig
Hur ska jag kunna leva
utan dig
Din värld
kan jag inte se
men jag önskar att du
tagit mig med

Kanske en dag
Kan jag se
Det som jag såg
när du fanns med
Kanske en dag
finner jag kraft
i alla stunder som vi haft




Fri vers av Claes
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-08 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes