Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tickande

Långsamt insmälter
dagen i natt
för en ny början

Tickande gör sig
omvärlden hörd
i drömmarnas töcken

Insprängd
i en konkret verklighet
dominerar gårdagens sorg
över sinnets
nyvunna andetag




Fri vers av Claes
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-05-30 14:27



Bookmark and Share


  Kopia
Den gör sig allra bäst när man läser den högt! Då förstår man den sista versens ja kan man kalla det hopplöshet? Nej, en kamp emot den?
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Claes