Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlöst

Vi formar krukan
med våra händer
Sätter ett frö
i näringsrik jord

Låter det gro
i solljusets timmar
Vårdar ömt
med vatten och ord

När knopparna spricker
och skönheten blommar
ger vi den namn
som aldrig förslår

Namnlös är skönhetens
innersta väsen
Namnlöst är det
som vi inte förstår




Fri vers av Claes
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-11-28 14:24



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Oj, ännu ett bokmärke! Nästan som en Eggerhorn-psalm, fast utan gud, men en massa liv och mirakel.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Claes