Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shangri La

Livet tär ingen skuld
Vill du leva
Lev, en sekund
En evighet eller mer

Du kanske lyckas
Hitta en andra chans
Vägen som ingen såg

Leder till Lyckans land, vad var det jag sa

Mjuk, mjuk sand
Sommar solen tar dig i famn
Ler, säger: dig fattas inget
Du fick din stund, du seglar fram
Inget mer fattas

Livets lugn sänker sig ner
Eftermiddagen dvala förpassas
Kvällens svalkande bris smeker dig

Morgondag randas
Trygg, du kan andas
Inget, inget mer kan dig klandras





Fri vers av backsippa
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa