Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardag. Beskriven på ett ganska lekfullt sätt.


Tårar & Postorderkläder


För oss är livet redan game over innan vi ens
kommit till första bossen
Vi kan göra upp de planer
Som vi sedan massakrerar
Med våra skinande automatvapen, som vi köpt på lidl
För endast 9.90:-
Och sedan ett påklistrat leende
Lika blankt som kungens brottsregister
För vi vet ju
Att inget brott, kan ers majestät åtalas för

Vi skulle kunna le större än stjärnorna i Se & Hör
Köpa dyrare plagg än Paris Hilton
För att sedan leva på nudlar
Spicy Flavour
En hel jävla månad
Dessutom
Kunde inte klänningjäveln tvättas normalt
Och rödvinet hade självklart
samlats i en präktig fläck
Nudelpaket i 2 månader till
För kemtvättejäveln var så satans dyr

Och även om vi gör allt det här
Vet vi ju att till slut
Sitter vi där med tårar & postorderkläder
I för små storlekar
Så att man hela tiden
måste dra i dem
se sej ängsligt omkring

Och visa världen hur oglamorös man verkligen är






Fri vers av Nicole Margit
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-21 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit