Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(då provar vi ljudet)


Kanske för att du säger att jag ser ut som en tolvårig pojke när jag sover



Jag skulle kunna vrida mig, kärleksvred
runt min egen axel
som masken skruvar sig
ur ett för trångt äpple

bara,
för att jag kan

jag skulle kunna rabbla alla osäkerhetsorden
som bor under tungan
jag skulle kunna svälja den

för att den tystats så
förut

Men utan att jag egentligen vet hur
eller varför
eller vågar tro att det är dags
för självklarhetens förutbestämda vindlingar

lägger jag en hand
under naveln

den andra över hjärtat

medan den tredje
fattar din.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 872 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-30 21:58



Bookmark and Share


  laprincipessa
Sååå mjukt, så vackert språk, så sovrumsmilt! Tyckte jag mycket om, det här.
2010-10-25

  Zara VIP
Hör inte din röst..men fin text damen!
2010-07-29

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert som tusingen, fint läst!
2010-07-28

  desperado
Så praktiskt med tre händer! ;-)
2010-01-10

  strid
det var mycket tänkvärt och vackert
2009-12-02

    ej medlem längre
Gud vad bra! Galet bra
2009-12-02

  malin...
Underbar!
2009-12-02

  molly crayons
här kom den igen. fortfarande en av mina favoriter.
2009-12-01

  Mikael Lövkvist
Vilken härlig röst du har, kompis. Det lyfte en redan underbar dikt att höra dig läsa den. Gillade ditt lästempo, också. Dagens högtid. Tack!
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia