Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R


Din smärtas resa

På okänd strand
långt från hembygds jord
slutade din smärtas resa.
Din ande gav upp
striden när dagen
tog över efter natt.

Inte längre behöver du
strida för din rätt
till ditt liv.
Aldrig mer vara någon
till last,
du har betalt din skuld.

Ingen vet ditt namn
inget kors
och ingen gravsten
bär dit namn.
Du får vila i okänd grav
till tidens slut.

Bara Fadern
känner ditt namn
bara Han vet din grav.
Du vilar på okänd strand
men i himlen
lever själen tiden ut.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-30 22:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert och berörande
2009-11-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP