Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man behöver vara ensam ibland, känna tystnaden


ENSAMHET

ensam instängd i mig själv

så har min dag varit


det låter kanske underligt

men just idag


behövde

jag det


efter en vecka

full av aktiviteter


så var det så skönt

att bara få vara

ensam

med mig själv


låta mina tankar

få komma och gå


komma nära mitt inre

låta själen

få lugn och ro


slippa allt brus

från världen utanför


nu har jag landat

mår bra inom mig


imorgon är ny dag

då kommer jag inte

att vara ensam


får sällskap

av en underbar hund


vi ska ta hand om varandra

en hel dag



anits 30 november 2009








Fri vers av anits VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-30 23:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt har sin tid, som det heter i Predikaren.
Sedan finns det dagar då jag riktigt kan längta efter att träffa någon och bara få "prata av mig".
2009-12-01

  poetryGirl
fin!
2009-12-01

  Eva Helene VIP
Så fint och klokt skrivet! Djur är gott att ha i sin närhet
2009-12-01

    Ken Cassel
Ja, hundar är alltid lika trevliga
Det är kul att busa lite med dem om de inte är allt för gamla då förståss

Kramar!!

Ken
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP