Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan tolkas bokstavligen eller mera symboliskt. Välj själv!


Jag vet att jag har missat tåget

Jag inser
att tiden har passerat
utan mig.


Jag vet
att jag har missat
tåget.


Jag ser
att jag är alldeles
ensam.


Jag vill inte
sitta här själv
på en kall bänk.




Jag tror dock
att det kommer
flera tåg.




Fri vers av elsaros
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-01 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsaros