Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

freezing

the cold winter air
freezes my breath

the white snow
freezes my feet

and you, my friend
freeze my heart




Fri vers av elsaros
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-06 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsaros