Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksångest runt midnatt

Jag tänker på dig
mer än jag borde.

Sitter här, framför tv-shop
men ser bara ditt ansikte.

När sågs vi senast?
Dagarna flyter ihop med varandra.

Skrattar lite för mig själv.
Jag har redan glömt varför.

Jag äter min torra lussebulle
och smuttar på min julmust.

Jag börjar bli galen.
Snart ringer jag dig.

Räknar mina julkort gång på gång.
Noll från alla. Noll från dig.

Jag är glad att jag inte röker.
Då hade jag nog rökt ett helt paket på en gång.

Panik översköljer mig.
Var är du? Vad gör du?

Hämtar telefonen.
Fan, den har slut på batteri.

Skrattar(gråter) nervöst.
Förstörda sminket ännu mer förstört.

Dörrklockan ringer.
Jag springer till ytterdörren.

Tänk om det är du.
Försöker desperat fixa till mig.

Öppnar.




Fri vers av elsaros
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-20 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsaros