Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse


En smekning varm
som sommarvinden
i ensam stund i
skymnings tystnad
kan hon den förnimma
ömt mot kinden
bakom hennes svarta
sänkta ögonfransar
ser hon ögon glänsa
medan varma tårar dansar




Fri vers av SeXara
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-02 19:18



Bookmark and Share


  Glensan
Riktigt bra!!!
2009-12-02

  peter markurth
söt
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara