Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åh. panikångesten.


som en pusselbit som saknades

samtal hit eller dit
jag orkar inte
jag saknar
mina blanka blad
mina glittrande stjärnor
på mina kinder
och röken runt mig

för orden som jag hade då
passade perfekt
som en pusselbit som saknades

paniken sprider sig runt mig
jag gömmer mig under täcket
för jag vill inte se verkligheten.




Fri vers av filicia
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-02 20:31



Bookmark and Share


    Litet-hjärta
Det är ok.
Jag känner likadant.


Ska kanske försöka sova. 4/24 timmar vaken. Psykosen är riktigt nära.
Ser saker som inte finns?!

Sa vi avsluta här?
Jag ringer eller sms dig när jag har fått låna mobil och sim kort. Eller så kan du va Charlie? Eller vem du vill från nån lur om du vill orkar.
jag kan inte säga att jag förstår men jag vet vad det innebär att känna skam och skuld mot människor man älskar.

2013-12-30

  Ettrosamoln.
väldigt fint
2009-12-19

  Moa Paulsson
du skriver så fint, du.
ibland är det grått,
men det vänder.
det vänder, finis.
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia