Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sommarminne som blev ett vinterminne


Isprinsessa


En vän på himlen
lyste med vitt sken
över flickan i snön
som stod stilla i den
kalla vinden som ven
medan vattnet frös
till is på den lilla sjön
där hon somnar var kväll
på bryggan på vars bräder
har ristats hennes namn
där hon somnar tryggt
förvissad om att hon
vilar i universums
ovillkorliga famn




Fri vers av SeXara
Läst 290 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-02 21:22



Bookmark and Share


  peter markurth
fin
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara