Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En studie i evig kärlek

Såg ditt hår i vinden
planering,

visar vägen ned i dalen där vi dör tillsammans
enfald talar vemod,

sorgen styr
viljan,

den onåbara
vaktades av tiden,

din kärlek lever
i mitt hjärta

gapar tomt,
vet en sanning här i natten,

längtan,
ville ju,

drömmer om dig,
du var allt idag,

ville röra
nära,

du grät
jag längtade,

sa inget mera
förstod du mina tysta tårar kyssa universums tak

vila i min dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-02 23:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
sa inget mera
förstod du mina tysta tårar kyssa universums tak

vila i min dröm


Vad behövs sägas efter det?
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth