Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Stockholm, Sverige


förvandlad handlingsförlämnad
åt koppartakens skuggfåglar
som impulser
passerar
de ljus du önskat samla

blixtrande ögon på rader
raderar dig
till sista namn
numerärt degraderad till
en

under ytböljans böjliga spegel
gömmer du lögnerna
lägger dig raklång
dövstumt sjungande
blytungans gungande
för alltid omedvetet
underströmmande




Fri vers av especiales
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales