Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är vi i förhållande till världen?

det tar lång tid för en
ny verklighetsuppfattning

att slå rot

under tiden får
världen forsätta att cirkulera

våra individuella själv





Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-03 07:42



Bookmark and Share


    Mejja
Vilken underbart höjjande överskrift!
Ja var befinner vi oss i allt? Är vi psykiskt närvarande i det som sker omkring oss. Eller är vi bara där kroppsligen?
2009-12-03

  Eva Langrath VIP
klok ord att gömma i minnet
2009-12-03

  oMareld
mycket klokt skrivet!
2009-12-03

    ej medlem längre
så klokt och så trösterikt på något vis... tar med mig detta idag, har en stark känsla av att Lasse nickar och instämmer i dina ord!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth