Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en slags kärleksförklaring


för att du
drog mig till dig
med din
orubbliga riktning
obevekliga vilja

viskade:
(en liten våg är
också en våg)
bjöd rodnande
ett mjölkvitt bröst

står jag
förstummad
inom din gyllene ram
förnekar jag
din plats i hörnet




Fri vers av especiales
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-10-21 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

especiales
especiales