Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har livet för mening ?

Vad spelar det för roll?

När jag säger nånting som ingen annan förstår.

När ingen annan vet vad som försigår.

När magen vänder sig åt andra hållet,

För att självklart tömma sig på innehållet.

När alla tankar bara snurrar och ingen, verkligen ingen kan inse att jag har tappat kontrollen.

När benen viker sig då jag tänker på annat.

Och när jag upptäcker att platsen jag befinner mig på, är nånstans jag verkligen inte skulle hamnat.




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 476 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg