Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okontrollerat.

Vill känna den värmande huden,

bara vara en del av din själ,

när en tår sakta faller på kinden,

då jag tänker på vårt farväl..




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-13 19:39



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är en konst att rimma utan att det blir som ett julklappsrim. Du lyckas. Det gör jag aldrig.
2010-11-15

  Anna-Lisa
Jättefin!
Precis så känns de ibland och de är jättejobbigt.
Du fick med jättemycket i ändå en väldigt liten dikt
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg