Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibeln

2.7 Höga visan.

"Oroen icke kärleken, stören den icke,
förrän den själv så vill."

Bibeln säger mycket i några få ord.




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-09 22:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag älskar dig. Tänk att jag skrivit två texter här med utgångspunkt från höga visan om din mor.

Du har det där man inte kan sätta fingret på. Det är en mycket god egenskap.
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg