Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur vet jag?


Uppgift! omskolning


när världen upphör att
upplevas som utanför en

börjar det vakna livet




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-04 05:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2011-01-07

    Prasadacarin Busk
Wow... Du sätter ord på något, för mig, så självklart men ofta inte medvetet!
2009-12-13

  Eva Langrath VIP
Träffsäkra ord om väg att gå.....
2009-12-10

  noname_realmind
JUST DET är trixet!! :))
(ett nog så svårt trix...)

Kanonbra!
2009-12-06

  Daniel_78 VIP
bra grejer i klokord!
2009-12-04

    Bim
...insikt av stor betydelse,-hela fältet ligger öppet,-smaka prova.
2009-12-04

    ej medlem längre
JA!!!
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth