Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din port

 

 

 

Fyller mina lungor

med december nattens minusgrader

 

sveper med blicken över fjärden

ser de magnesium brinnande vågryggarna

som en lekfull måne tänt på

 

min mörka och höga stämma

ljuder fram över ytan

i hopp att istället för det tröga tidvattnet

få hjälp av Strandvägens kjolbeklädda eldflugor

som Nybrokajens dimman skulpturerat fram

av gatulyktorna

 

för att flyga min uppvärmda ord till din port

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-04 17:17



Bookmark and Share


  sulimaa
Gå in!!
2009-12-06

  karenina VIP
förmedlar fina bilder, både platserna som sådana men även tankarna du sänder till personen
2009-12-06

    prima donna
ojoj, vackraste orden du lägger framför hennes port
säkert hon öppnar fortare än fort
jag hör stråkars ackompanjemang
till din mörka stämma bilda sammanhang
det är mäktigt, det är stort
detta är mycket bra gjort
:)
2009-12-04

  etthjärtaäralltidrött
Kan se dig där, i mörkret med vackra ord att sända.
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar