Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mättar varandra

 

 

 

En hunger gör sig gällande

att vilja frossa i lust

som åtsidosätter alla mina måsten jag bar på

när jag ser dig sitta

och fylla i ett formulär om sjukersättning

på försäkringskassans hemsida

 

din linnetopp formar fram

behagliga halvmånsskuggor

av släpljuset från skrivbordslampan

 

ljusflingor silar sig in i det grovt vävda tyget

och apsorberas till gelatin

och lyser upp dina bröst till fullmånar

 

jag böjer mig ned

kysser din hals

och din hud får apetit efter mer

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-04 18:23



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket gladeligt att läsa
Allmängiltigt och mänskligt många tror ja ljuslyckligt känner livets skimrande magi
2010-01-05

  karenina VIP
vardaglig åtrå, fint formulerat
2009-12-11

  sulimaa
Mmm underbart varmt...
2009-12-06

    prima donna
oho, now you're talking....
2009-12-04

  etthjärtaäralltidrött
Låter gott!
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar