Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stads Planering

Staden låter ingen gå arbetslös
Sitter inte ensam och försvarslös

Broar med liv pumpar in , ut
Blickar sveper fram, tillbaka
Glimrande, flimrande, insmickrande

Liv staplas till liv
Död staplas till död
Lagren tycks aldrig sina
Ingen tycks sig besinna

Full fart, staden är rastlös
hungrig, törstig, gudlös
Galen efter vad, vad den inte han med igår
Vill återta det som inte går




Fri vers av backsippa
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-12-05 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa