Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var allt mjukt som vanilj
Alla pratade milt om sina drömmar
Log och sa; Det var gott att höra
Friska vårvindar svepte förbi
  
 
Nyktert sprang vi över ängar
Humlorna surrade, fåglarna sjöng saligt
Vi trillade, landet mjukt, mjukt i det sommar varma gräset
Skrattet droppade som pärlor
Glimrade som Stjärne bloss
 
Lyckan sött som honung
Värmde allt och alla
Alla var med




Fri vers av backsippa
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-12-05 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa