Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står i ett vägkors

Har inte tagit något steg i någon riktning
Har inte tänkt någon tanke utan mening
Har inte planerat något
Har staplat dagar efter dagar
Har klätt min kropp med genomskinliga kostymer
Har löst eviga gåtor som ingen vill veta något av

Kanske då
Skall jag ta ett steg
Utan att veta var det leder åt




Fri vers av backsippa
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-12-05 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa