Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom

Det var en påk
Det var blod
Det var svek

Det var ensamhet

Det var en åker
Det var et ursinne
Det var ett slut

Det var en barndom




Fri vers av backsippa
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-05 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa