Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Håll om mig
Lås upp mig

Håll om mig
Trä en dröm genom min kropp
Häng upp ett hopp

Håll om mig
Bädda en tro
Lägg ner mig i bolster av ro

Håll om mig
Torka bort all sorg
Låt mig aldrig mer dö




Fri vers av backsippa
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-05 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa