Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum

I universum har man identifierat
Ett oändligt stort tomrum

Är det där alla själar hamnar
Efter en kort sekund levt i detta liv

Staplas alla in i detta tomrum
Finns det ljus eller mörker
Irrar själarna runt i
Detta Tomrum


Eller
Älskar dom i evighet
Utan vetskap
Att dom befinner sig i denna tomhet




Fri vers av backsippa
Läst 173 gånger
Publicerad 2009-12-05 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa