Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räven raskar

Rävens tassar lämnar spår
raskar
Isen bottenfrusen står
braskar

Nordanvind så hård mot kind
sjunga
Grinolles visa vid grind
ljunga

Var de sitter var de går
minner
kinden spårad torkad tår
rinner


















Fri vers av prima donna
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-17 07:32



Bookmark and Share


  blaite
Kalasers bra..
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

prima donna