Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudvärk o sockerpiller...

Min följeslagare i livet hänger kvar.
Dag ut o dag in, ger sig aldrig av
Jag är så trött o gör allt jag kan
För att skaka av mig denna eländiga faan

Men icke, maler på morgonen o smyger på kvällen
Ibland så lyckas jag skrämma iväg den förbannade drällen
Knaprandes sockerpiller i form av alvedon
Biter inte ett skit utan det är ett jävla hån

Massage, akupunktur o en o annan tupplur
Inte hjälpte doktorns rekomenderade kur
Nackvärk, migrän, kräkningar o gråt
Jag får leva med skiten tills döden skiljer oss åt...



















Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-06 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked