Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gnidna svenskarna.

Var på gam mässa i maj i år... Förra året var det total disaster. Man gick runt i en lagerlokal o tittade på olika produkter som säljs i de olika charter bolagens kataloger, samt att folk kröp på golvet o pussade utställarnas fötter för att få de olika produkterna... Själv gick man snällt runt (till en början..) o pratade om nyheter etc när de sträcktes fram åtskilliga händer bredvid en med kommentaren vad får vi här...
Skämdes som en gris o gav mig rakt på de olika drinkarna . Insåg att här måste det supas till om jag inte ska komma hem med endast ett set drinkspinnar i kassen... Så det hela slutade med ett evigt tiggande även ifrån min sida samt en vinst på en Gant klocka.

I år var upplägget annorlunda. Men det hade inte folk fattat utan det tiggdes till höger o vänster samt att de som lyckades snika åt sig så lite som en godispåse, flaska vin etc hånflinade åt oss andra. Men vad fan gör väl det! Var med i tävlingarna i hopp om att roffa åt mig gant klockan.. men jag fick snällt nöja mig med goodie bagen som vi alla fick, samt det årliga setet med drinkspinnar...

På plus sidan var att jag slapp tigga o jag slapp bli full som en alika !
Insåg med glädje att jag inte tillhör kärringarna som även benäms som luftens pirayor :)




Övriga genrer av exhausted and naked
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-11 09:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mitt i prick och du drar dig inte för att berätta du var lite grann en i gänget...trots allt. Ärligt och sant. Det är lycka kom jag på nu, att vara ärlig och sann. Med hänvisning till din följande dikt.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked