Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade, älskade mamma

tomhet

saknad

sorg

dagen e kommen

plötsligt är du borta

älskade mamma

tårarna strömmar

jag kan inte tänka klart

minnen som maler

snurrar

det är så mycket jag vill prata om

visa dig

krama dig

älskade mamma

vänta på mig

jag kommer till dig

det dröjer

men vi ses igen

lilla mamma

du finns hos mig

ditt leende

dina snälla ögon

ditt varma hjärta

nu har du fått frid

älskade mamma

vi ses igen

för alltid kärlek

/din dotter




Fri vers av exhausted and naked
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-29 17:10



Bookmark and Share


  PPQ
stark och jag beklagar sorgen
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked