Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig

Kom till mig när jag sover
I drömmen du finns
Du kramar mig ömt
Jag håller din hand
Och lutar min kind emot din
Där stannar vi tiden

Jag vaknar med tårar
Jag känner din lukt
Jag andas din värme
Jag saknar ditt hjärta

Kom till mig när jag sover




Fri vers av exhausted and naked
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-16 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

exhausted and naked
exhausted and naked