Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kall som en sten? Vad förväntar du dej? Vad förväntar jag mej?


Stenen


Den utsattes för kyla

och kylde

placerades i solen

och värmde



blev slängd på vägen

och fällde oss

i en grund

gav den ett hem


vi fick

det vi gav


stendöd

nej

stenen lever





Övriga genrer av Water VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-12-08 15:14



Bookmark and Share


  Suzie B VIP
Fint och underfundigt!
Jag känner också vördnad inför stenar och deras förflutna...
2011-01-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underfundig och vacker. =)
2010-04-29

  noname_realmind
Klart stenen lever! Men på en väääldigt lååångsam frekvens... Allt har medvetande.. :))
2010-01-11

    ej medlem längre
Livet är ett givande och tagande . . .


Den här strofen tycker jag om;

stendöd

nej

stenen lever


/Ann
2009-12-25

  sulimaa
Finurlig text med många bottnar ...får mig att tänka tll...
2009-12-09

  walborg
Finurligt och roligt att läsa och fundera till!
2009-12-09

  SurtantZ
Det är lätt att ta mycket för givet..

Fint skrivet :-)
2009-12-09

    prima donna
tänkvärd text, mycket fint skrivet
2009-12-08

  Marie Å
Vilken fin text…..
jag får tanken… det gäller att hamna i rätt sammanhang….
2009-12-08

  Desire'e
finns mycket att uttveckla här upplever jag vännen
2009-12-08

    leelee
Ja, det blir vad man gör det till, läser jag in i din tankvärda text.
2009-12-08

  stenen/ Yv Ericsson
TJOHO! här är jag!
Tack för finaste dikten. Stenklart bokmärke!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP