Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drag för drag med min pensel

Drag efter drag försöker jag minnas
tar fram ett ark och förbindas

Vit, vit, vit är vad det är
Inga streck och kurvor

Hur ska jag då göra
när du inte ens finns här

Ett streck uppstår
sen ett till och ett till

allt utom du kommer fram
allt utom dina streck

Boken i din han flyger tomlöst i intet

Så det är så här det ska vara
Vi är altså klara...




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 18:39



Bookmark and Share


  Uppfångad
Du ger en väldigt klar bild!
Bra!
2009-12-17

  Ronny Berk
en text som förmedlar mej känslor av längtan, tvivel ... och förhoppningar !
2009-12-09

  oMareld
gillar!

Påminenr om en själv när man målar :) tankarna är någon helt annanstans men ändå där
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson