Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mors ord om ett bokstavsbarns liv


Om du bara kunde ta vara på din tid...

Om du bara kunde koncentrera dig...

Om du bara kunde lugna ner dig...

Om du bara kunde


För varje
om du bara kunde
dör en bit av din själ

Ett till

Om du bara kunde

Och hela ditt jag faller till marken
Krossas till ett livets mosaik

Hur ska du objektivt
kunna se dig själv

Hur ska du kunna

När hela ditt vackra väsen
andas och vibrerar
av subjektiva impulser




Fri vers av lindhag
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-09 08:57



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
härligt och observant som påmminer mig om att alla är helt unika.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lindhag