Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig den största gåvan utan att vara medveten om det


Vilade i ditt stora hjärta
med mitt lilla trasiga

vilade i din styrka
med min svaghet

vilade i din godhet
med mitt hat

vilade i din tro på livet
med min dödslängtan

vilade i din verklighet
till det blev min

Tack




Fri vers av lindhag
Läst 654 gånger
Publicerad 2006-02-11 09:56



Bookmark and Share


  Dan Linder
vackert och klokt med snygg repetition av "vilade" i början av varje fras.
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

lindhag