Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även killar kan låtsas


Svettig





När du vart till


fejkade mamma


under svettig


gubbjävel


När du föddes


fejkade pappa


hurra hurra jag


är lycklig




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 312 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-12-09 15:46



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Ooops, typ inte önskvärd, hård start !
2010-05-06

  Suzy med punkterna
Brutal start för den lilla
2009-12-13

  oMareld
usch vad tragiskt....

Vilket är värst.
Mamman som fejkar under akten eller pappan som fejkar glädje över sitt barn.....
2009-12-10

  Baystream
Skön start på livet....
2009-12-09

    Tea Alex
Tragiskt. Väldigt tragiskt.
2009-12-09

  amarcord
Cyniskt, men många gånger säkert sant...
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite