Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lavendel o liniment

Som lavendel och liniment
svalka och heta element

Kropp och sinne
ett minne

Stärkta lakan bäddens skrud
flammar, rodnar, hettar hud

















Prosa av prima donna
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna