Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik. hård kritik tack.


mitt i denna röra sitter jag, med nyckelpigor i öronen

en pojke och flicka slåss ivrigt
för att få pinnen med den
glänsande guldknoppen på
de ler,
medans en flicka låser ute sina vänner
ler och skrattar högt på riktigt för första gången

mitt i denna röra sitter jag,
med nyckelpigor i öronen
mumlandes något
helt oviktigt

när man ser lyckan i vitögat.




Fri vers av filicia
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-09 21:57



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
det här var nog något av det finaste du skrivit, någonsin.
du är fantastisk.
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia