Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går isär

 

 

Den odefinierbara becksvarta formen

i grändens strika romb uppspända skugga

är jag

 

bländad av min intensiva formlösa svärta

ser skuggan sina mörka valörer ljusna

 

den ryggar till och klättrar smidigt upp längs fasaden

ljuset dånar ner från takåsen

och fångar mig i verklighetens dunkel

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-09 22:41



Bookmark and Share


  Baystream
Ord som bär en styrka... en styrka om att våga vara skör, på ett sätt som är vackert. Snyggt.
2009-12-10

  sulimaa
Vackert och starkt! Men när det svarta är formlöst ...då har ljuset en chans...
2009-12-09

    prima donna
Allt ljus till dig:
ty se där i gränden stå
på andra sidan i en vrå
en skepnad ej svart ej heller grå
Hon lyser din väg vartän du gå
2009-12-09

  etthjärtaäralltidrött
Mycket kraft i titeln, får mig att undra - skrevs den först eller sist?
2009-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar